Sinds September 2009 vangt Natasja  mijn zoontje Tim op op de donderdag.Ik merk aan hem dat hij het erg leuk vindt om te komen en hij is gek op de hond.Als ik hem in de ochtend kom brengen, is er  Altijd  even tijd om informatie uit te wisselen waarna ze samen met hem zwaait.Hij speelt heerlijk, gaat  gezellig mee naar de markt of  boodschappen doen en in de zomer spelen de kinderen lekker buiten in de tuin. Hij slaapt en eet goed en is altijd erg vrolijk als ik hem weer kom halen .Juist het kleinschalige en  huiselijke aspect was voor ons belangrijk en daarom hebben we de keus ook gemaakt om met gastouder opvang te werken.Er is altijd mogelijkheid tot overleg,Natasja  is flexibel in de tijden van halen en brengen.We zijn erg tevreden over de gang van zaken en het contact .Volgend jaar valt er een oppas uit  en gelukkig kan hij die dag ook vast naar Natasja, wordt het dus 2 dagen.

Bianca Huijsden

Sinds 2007 heeft Natasja op onze dochter Eline gepast. Wij vonden een gastouder een ideale oplossing vooral omdat het zo huiselijk is. Het is ons dan ook absoluut niet tegengevallen. Nadat we een gesprek hadden gehad met Natasja was het voor ons meteen duidelijk dat zij voor ons de beste gastouder was. Mede door de persoon die zij is en de regels die zij hanteert maar ook heel belangrijk ze heeft zelf 2 leuke kinderen. Ook is er hond Amber welke ontzettend lief is. Natasja heeft op Eline gepast tot haar 4e jaar. Eline is altijd met veel plezier naar Natasja gegaan. Bij Natasja is het altijd lekker spelen, buiten of binnen en anders lekker op pad.

Eline vraagt nu nog wanneer ze weer naar Natasja mag.

Inmiddels worden we weer trotse ouders van een tweede en we zijn ook heel blij om te horen dat Natasja ons tweede kind ook wilt opvangen. Het fijne van Natasja is dat zij enorm flexibel is, ben je een keer later vanwege file of iets dergelijks, dan wordt er een extra bord bijgezet en kan er gewoon worden meegegeten. In alle jaren dat we van de opvang hebben genoten is er niet een moment van stress geweest en dat is heel belangrijk.

Groetjes van ons

 

                                                                   

Lieve Natasja,

Vanmorgen heb ik, Danielle, Rosalin voor de laatste keer op donderdag naar jou gebracht. Toen jij, Lotje en Roos ons stonden uit te zwaaien bij het raam kreeg ik daar toch een lichte traan bij. Bijna 8 jaar lang heb jij onze kinderen verzorgd, eerst Eline wat met haar gezondheid wel een zorgenkindje was en toen Roos.

8 jaar geleden wisten wij nog niet welke meest goede keus wij toen hebben gemaakt, en dat was jou te kiezen als gastouder.

Destijds kozen we voor een gastouder vanwege de huiselijke sfeer en de flexibele opstelling. Die kregen we dan ook en nog meer dan waar we op hadden gehoopt.

Met jou als gastouder kregen we namelijk ook de kennismaking met je man Rene en de kinderen Sebastiaan en Tijmen. Onze kinderen zijn gek op alle drie en zowel Sebastiaan als Tijmen hebben dan ook op onze kinderen gepast als wij een avondje weg waren. Eline en Roos zijn beide zeer enthousiast over jou jongens en vinden ze dan ook erg stoer.

Amber en Lotje waren en zijn voor onze kinderen geweldig. Eline heeft veel tijd doorgebracht met Amber de hond. Helaas is die inmiddels van ouderdom overleden maar tot grote vreugde van Rosalin kwam er na enkele tijd een kleiner hondje, Lotje, heeft een snotje maar dat mocht ze niet zeggen hahaha. Verder hebben we nog de vissen zowel binnen als buiten, de kippen en de konijnen waar ze allemaal van genoten hebben.

Dan heb ik het nog maar niet gehad over de variatie van speelgoed ,fietsjes, wagens etc wat er bij je thuis staat.

Dat alles maakt dat onze kinderen zich enorm thuis voelen bij jou en je gezin en altijd blij naar je toe gingen.

We hebben enorm veel bewondering voor je gekregen, in al die jaren ben je nog nooit 1 dag ziek geweest. Je stond altijd voor ons klaar (ook als Eline van school gehaald moest worden als ze ziek was, wij in de file stonden, jij met Roos naar de dokter ging of zelfs naar het ziekenhuis wilde gaan). We hebben de kinderen nog nooit bij je hoeven ophalen omdat ze ziek of misselijk waren. Onze dank daarvoor is groot. Wij hebben door jou en je gezin nooit enige vorm van stress ervaren en we hebben ons werk altijd kunnen doen.

Ik weet zeker dat we contact met elkaar blijven houden maar nogmaals ontzettend bedankt voor alle fijne jaren,

 

Dikke zoen Miguel, Danielle, Eline en Rosalin


Natasja heb ik leren kennen als een professionele, vriendelijke en zorgzame vrouw. Zij is sinds 2015, 2 dagen per week als een 2e moeder voor onze zoon geweest en zal dat binnenkort ook voor onze dochter zijn.
Onze zoon ging er altijd met plezier naar toe en heeft altijd zichzelf kunnen zijn. Ik laat niet zomaar mijn kind ergens achter, er moet wel een groot vertrouwen zijn. Betrouwbaar is zij zeker en weet ook hoe ze met verschillende kinderen, anders om moet gaan.
Natasja hanteert een huiskamer sfeer, neemt de kinderen ook mee naar buiten voor het dagelijkse reilen en zeilen. Ook haar eigen 2 zonen is mijn zoon gek op. Hij noemt hun dan ook zijn grote broers.
Zij heeft in huis veel ruimte om te spelen, maar buiten is er zeker ook ruimte om te fietsen, glijden of lekker in een badje spelen.
Als u op zoek bent naar een gastouder met kennis van zaken, die voor je kleine zorgt zoals u dat zelf ook zou doen! Dan raad ik u aan om Natasja als gastouder te kiezen.

Claire Kilinc-Knight.

Chcemy bardzo podziêkowaæ za profesjonaln¹ opiekê dla naszych synów.Dla polskiej m³odej matki która rodzi dziecko w Holandii jest to bardzo trudne ¿eby oddaæ trzy miesiêczne dziecko do opieki, poniewa¿ w Polsce matka spêdza z dzieckiem w domu co najmniej 12 miesiêcy.
Natasja przez Twoje profesjonalne podejœcie do pracy, du¿o mi³oœci i pasji, by³aœ dardzo dobr¹ mam¹ dla naszych dzieci.Warunki w domu by³y super,dzieci nauczy³y siê u Ciebie du¿o samodzielnoœci, s³u¿y³as nam zawsze dobr¹ rad¹. Bêdziemy bardzo za Tob¹ têskniæ i zawsze mile wspominaæ.
Maksymilian i Mateusz wraz z rodzicami 

Vertaling van de reverentie hier onder

Wij willen hartelijk bedanken voor de opvang van onze kinderen. 

Het is erg moeilijk voor de jonge Poolse moeder die een baby in Neder land krijgt, al na drie maanden na de geboorte de baby naar de opvang te brengen. In Polen blijft de moeder meestal een jaar met haar kind thuis.

Natasja, jouw professionalisme, liefde en passie maken je een geweldige gastouder. 

De sfeer in de huis is super. De kinderen hebben geleerd hoe ze zelfstandig dingen kunnen doen. Je gaf ons altijd goede adviezen. Wij gaan je heel erg missen en je blijft voor altijd in onze herinneringen.

Maksymilian en Mateusz met de ouders